Over ons

Bergcars.com > Over ons

Yassine van den Berg – oprichter Bergcars.com  

Dat Yassine een grote passie heeft voor auto’s, wordt snel duidelijk als je met hem praat. Met zijn kennis en enthousiasme, neemt hij je gemakkelijk mee in de snelle autowereld. Bergcars.com is ontstaan uit deze passie en een brede liefde voor auto’s.

Na een professionele carrière van ruim elf jaar in de IT-sector, werd het tijd voor verandering. Yassine importeerde voor zichzelf een Mini Clubman John Cooper Works uit Duitsland en had de smaak te pakken. Een tweede auto volgde snel en daarmee de importaanvragen. Bergcars.com was geboren.

Sinds september 2016 is Bergcars.com een KvK-geregistreerd bedrijf en zijn de ritjes naar Duitsland geen uitzondering meer. Yassine heeft een grote passie voor exclusieve auto’s en veel kennis over de auto-import. Deze passie deelt hij maar al te graag met zijn klanten en andere autoliefhebbers. Hij is daarom regelmatig te vinden op auto meetings zoals Cars & Coffee en Supercars en businesspartner van Streetgasm.

 

Mirjam Valk – medeoprichter Bergcars.com

Mirjam kreeg van huis uit mee dat auto’s vooral gebruiksvoorwerpen zijn. Handig om de paardentrailer mee te trekken bijvoorbeeld! En natuurlijk mag het er best leuk uit zien maar dat is verder onbelangrijk…net als een deukje in de bumper en een dikke laag modder in en op de auto. En toen ontmoette ze Yassine.

Mirjam ondersteunde Yassine vanaf de start van zijn bedrijf. Daarom werden ze, na twee jaar samenwonen, ook zakelijk partners. Mirjam houdt zich bezig met de praktische zaken rondom het bedrijf en haar eigen label Berg Lady Cars. Hoewel ze ondertussen veel meer van auto’s af weet dan vroeger, bemoeit ze zich vooral met de website, communicatie en administratie. Daarnaast werkt ze parttime op de sales afdeling van Quooker B.V.

Compare List