Ons werk

Bergcars.com > Ons werk

Verkoop

De afgelopen tijd hebben wij verschillende mooie en soms zelfs exclusive auto’s verkocht aan verschillende klanten. Soms kregen we via een inruil een auto binnen of we kochten hem zelf. Allemaal verkocht en met tevreden klanten als resultaat! Wilt u uw auto via bergcars.com verkopen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Import

Wilt u een auto maar vind u deze in Nederland te duur of kunt u uw droomauto in Nederland niet vinden? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen u graag verder. We zijn gespecialiseerd in het importeren van auto’s. Onder het genot van een kop koffie horen we uw wensen aan en tenslotte gaan we daar mee aan de slag.

Hieronder vind u voorbeelden van auto’s die de afgelopen tijd hebben geimporteerd voor klanten. Genoeg ervaring dus!

Service

Ook op het gebied van service proberen we onze klanten van dienst te zijn! Zo hebben we een BMW M140i uitgebreid met Akrapovic Evolution uitlaat systeem en nog niet zo heel lang geleden hebben we onder een Renault Megane RS een Milltek Sport catback uitlaatsysteem gemonteerd en daarna gechipt bij DTMobility. Uitkomst: 340 pk en 520 nm! Alles voor een glimlach op het gezicht van de klant!

EEN BETAALBARE DROOMAUTO? NEEM CONTACT OP
Compare List